Sälen bilder !

HejHejj!
nu kommer de massa bilder o dom flesta ser förjävliga ut!

Sälen!

HeejHejj!
Nu är jag hemma frpn sälen, helgen har vart jätte rolig med sara o hennes familj.
I fredags när vi kom upp ahde de bjudit över hos på middag de blev tacos. jag o sara satt o diskuterade att man rör väldigt mkt på armarna när man ska berätta nånting hahah. På lördag morgonen så såg vi att de va jätte fult väder. Så vi åkte till experium ist de kommer massa undervatten bilder på det senare när sara skcikat bilderna. Sen på kvällen så åkte vi till Lammet o grisen så jäkla gott kött!! O den där efterrätten var såå himla god!!
De va sorbe toppat med champange så jäkla gott !!! sara tog créme brulee den var också fett god !
Sen söndagen så slappa vi typ hela dagen.. sen körde vi hem, hahah lite mysigt i bilen. <3 nu är jag hemma o bloggar o lyssnar på saras favvo låt! :)
Bilderna kommer som sagt senare!

Hahah ännu mer!

hahah de va inte meningen att sara skulle tappa tröjan såå...?!?!?!?#??¤?"?¤+
Flumm som vanligt!

hahaha!

Hahaha vill bara sägavi är sjukt flum ikv så ursäkta men måste bara visa våran style asså ! hahah! jag ahr kläder under morgonrocken bara å ni vet för se uut som jag ahr världens rumpa!




/N kommer mer

Bloggar här igen :)

HeejHej <3
Jag har ju haft en annan blogg men börjar blogga här igen ist den här är mkt bättre, Idag har jag vart i skolan hah spanska lektionen var fett kul med sara , efter skolan hängde jag med henne hem hon var lite dum mot sin borsa haha men hon ville ha ett tuggummi som ni ser på videon här nere. just nu står sara o kör rock´n roll ! hon dansar till vill ha dig hahah, med en yogaboll. Vi sHeejHej <3Hee
HeejHejj!
Jag har ju haft en annan blogg men börjar blogga här igen ist den här är mkt bättre, Idag har jag vart i skolan hah spanska lektionen var fett kul med sara , efter skolan hängde jag med henne hem hon var lite dum mot sin borsa haha men hon ville ha ett tuggummi som ni ser på videon här nere. just nu står sara o kör rock´n roll ! hon dansar till vill ha dig hahah, med en yogaboll. Vi ska snart göra engelska läxan snart "de ante mig" hahaha!
Ps sara hälsar: long last lorry! kön
/N

RSS 2.0