Halloween

Heej!


igårkväll var man med linn,johanna,robin och david :) vi var ute o majsa lite xD
Ikv kanske de blir bio med johanna :) få se :) !
annars blire att slappa! pösss!!

Me <3 Shower !

Heej, asså måste bara säga en sak!


Jag älskar att... DUSCHA! för när jag duschar känns det som att jag är utomlands i nått varmt land o bara står och det är så himla härligt, asså jag kan bara stå i duschen en timme typ, så himla härligt att bara känna det varma vattnet åka igenom håret o sen ner mot kroppen. As härligt!!

asså vet att det låter helt konstigt men säkert fler som känner så, för asså känns verkligen som jag flyger iväg till nåt annat ställer, blir en annan person. Jätte härligt!! I love to shower!!

Har nyss tagit en dusch :P Oxch jsut idag vare verkligen såå det var därför jag kände att jag var tvungen att skriva ut det. Imorn blire plugg med sara! Pösss!!




/N

2010-10-25

Idag efter skolan så hängde jag med david efter skolan, han, jag, johanna och Robin spelade cod. haha det var första gången och det var askul men svårt. Blir att spela cod med dom nästa måndag igen haha vi ska lana xD

Nu sitter jag o degar framför tvn, imorn blir linn :) <3 vi ska plugga lite NO och ha allmänt roligt som vi alltid har xD

pöösss !!





/N

Godnatt

Nu är man nyduschad :) blir att mysa lite framför tvn sen så ska man gå och sova! Bloggar mer imorn pöösss så länge! <3
 sådär ser håret ut nu btw !

ny header

så blev den nya headern :) vad tycks? :)

Ny header ?

jag funderar på att göra en ny header, några tips? :)



Fult väder ! ;(

guud vilket fult väder det är ute! få se om det blir bättre annars blire en innedag all day long! Ska slappa hela dagen! Det ska bli jätte skönt!

Nu ska jag ta och äta lite frukost, så jag inte är helt död! MEn vi hörs pusss !




/N

chill!

Kvällen var härlig xD amanda ägde på trummor not ! xD Imorn ska jag nog slappa, jogga en runda sen sova hela söndagen :) det va de pöösss !

Hår, Gäster, skola, Sthlm !

Såå då har man färgat håret blont då! det är lite burn/orange nu men ska färga mera tills det ser bra ut :) ! kmr bilder på det! Mitt hår är somm ett trasselsudd just nu!

Ikv så får vi gäster :) Amandas family is coming!

Så jag ahr nyss städat rummet xDdet behövdes! imorn ska jag nog inte göra så mkt xD slappa, för sen på måndag så äre ju skola-.- sen efter den veckan äre höstlov :D ! då drar jag till sthlm o shoppar galet!

Men vi hörs !




Jaa sådär ser håret ut nu efter två färgninar xD

/N

Ekebys chili!

Kvällen igår var jätte rolig, vi stog o dansa och käkade pizzA :) haha! orkar inte lägga upp alla bilder här ni får kika på facebook, men kan lägga ut en bild ;)
Kvällen igår var jätte rolig, vi stog o dansa och käkade pizzA :) haha! orkar inte lägga upp alla bilder här ni får kika på facebook, men kan lägga ut en bild ;)
/N

Saturday!

NU är de lördag och klockan fem kmr tjejerna :) ! då ska det bli åka av! haha xD TRor faktist det kmr bli jätte lyckat kmr bli en del bilder tror jag! om vi hinner med det! hha :)

SKulle ju egentligen slingat håret idag men blir inte så, ska görat imron ist!
Sara är i tyskland hoppas hon hare bra :) ! hon kmr hem imorn. Håller just nu på att sortera min andra data, är lite arg jus tnu för ingenting fungerar längre! Spotify ahr slutat funka och allt! ahh, så vet inte riktigt hur vi ska ha musik ikv xD får väl andvända oss av youtuvbe xD men det löser sig!

ah ni får hare så braa pössspösss!



/N

TAGGA!

TAGGA TILL IMORN!!! :)



/N

Marsvinen

Såhär beter sig rocky när marsvinen kom XD





/N

Äntligen Fredag :)!

Äntligen äre fredag :) !! Hanna kommer snart förbi med sina marvsin jag ska vara lite "barnvakt" åt dom i helgen. Sen imorgon så kommer tjejerna! då ska vi käka pizza o ha allmänt trevligt :) ! Ska även slinga mitt hår imorn ;) innan tjejerna kmr:) ! Vi får se hur de går xD



I have my eyes on you <3


/N

LALA!

Heej!

Idag så slutade man halv 1 ! det var riktigt nice! Sen när man kom hem så sprang jag en runda på ca 9km :) det var skönt..när man var klarxD hah! Sen så somnade jag mitt på dan det var också skönt! så har jag pluggat lite so också och nu äre myss i sängen med tvn på o datan i knäet! :) I helgen blir tjej kväll med tjejerna :D det ska bli kul ! puusss!




/N

Possposs!

Idag så var skolan rätt soft faktist, ungdomsmottagningen var på besök ;) ahha! Efter skolan så var jag med sara vi skulle plugga matte men vi spelade wii o brottades i soffan ist xD! Imorn ska jag till stan för att köpa hårfärg! (Y) det blir blondt! I helgen så är sara i tyskland, vet itne vad jag ska göra utan henne!! nej skojja haha xD Jag är jätte sugen på att köra Gokart! :D det ska jag fan göra i helgen! :) ahah! nån som joinar ;)? ah de var allt puuspuss!
/N

Blond/brunett?

Blond elr brunett? ;S
/N

ooohh!!

Idag äre söndag och ingenting händer-.- asså nu måste jag ju göra nått med mitt liv? kan inte fortsätta såhär jag pallar inte !VILL HA NÅN FÖRÄNDRING! men vet inte vad för förändring, bara nånting!!Nåt nytt! orkar inte gå o vänta på nånting!
/N

Mitt liv..

Mitt liv är som ett levande ljus, ibland är det starkt o mår bra. Men ibland är det nära på att slockna, även fast det är mkt stearin kvar.
Mitt liv är som en ojämn mark, när det går uppför är det som jobbigast att gå framåt, men när det går nerför så går det jätte lätt att gå framåt,
Mitt liv är.... komplicerat.

asså...?!

Asså jag vet inte om jag ska ta en paus elr itne? vill liksom blogga men vet inte vad jag ska skriva? händer inte så mkt på dagarna nu för tiden mest plugg o vänner xD Jag vill att nånting ska hända nu!! känns som jag bara går runt o väntar! orkar inte vänta längre!

hmm..?

sådär! då har man fixat prao plats! Blir att praoa på Bellini en resturang på marieberg. Har också köpt mig en snygg kappa :) ! ASSÅ har inte så mkt att säga här längre? kanske ska ta en paus ändå xD

Praktikplats?

Jag är frustrerad vet inte vart jag ska praoa?? Jag har en fundering om jag ska praoa på ikea, nån som vet om dom tar emot praktikanter? xD

För tänkte som man kan sommarjobba hos sen,så man likosm skaffar sig lite kontakter ;)
Har inte så mkt mer att säga, det var de jag ville få ur mig xD !

hare bra pööss!


RSS 2.0