31 Juli 14:55

heeej!
nu har jag o sara nyss ätit frukost och klockan är halv 3 hahaxD vi gick o la oss vid fem igår. så vi hade faktist rätt att sova så länge! Igår så gjorde vi nagelvård, och kollade på en kul film! min pappa håller på att dra kablar så jag får lite kanaler till tv:n underbart ! idag vet jag inte vad man ska hitta på ! ja ni får hare så bra :) !

Vill ha dig !

Nu är vi igång igen ;) ! ännu en video på mig o sara när vi bara flummar omkring!!

30 Juli 13:20

Heej!
nu har man nyss vaknat, och ätit frukost, blev en fräsch fralla! När man satt ute på terrassen så började de ösregna! då käkade jag upp min fralla fort. sen så skulle jag rnga sara men då hitta jag inte min mobil så jag ringer den från hemtelefonen, och så hör jag att den är i soffan , hur tusan lyckas man med att få sin mobil ligga I soffan? ah så jag fick lyfta upp alla dyner då hita jag den, så såg jag att sara ringt dåra :P så jag ringde upp henne.Då skulle hon egentligen komma till mig men hon vill inte cykla i regnet så vi ska vänta på att hennes mammi ska komma hem , sen blire att vara med sara hela dagen idag o natten;) ! Vi ska ta kort det säger jag bara, jag har så himla lite bilder, så bilder måste tas ! Jaa har inte såmkt mer att säga ska sitta vid datan tills sara kommer :) !!
och juste dagens fråga ;)
vilken färg på mattan skulle passa till ett rum där det är mkt svart och vitt?





/N



30 juli 01:46

gammalbildpåmig o sara ;) ! elr opå våra ben kanske man ska säga;P
sitter just nu o snackar skype med majsen, imorn blir det att vara med henne. vi ska förmodligen spela in ett av våra berömda klipp vi ska dansa till en låt hahah xD typiskt oss !<3 på söndag blire att vara med linn de va fett länge sen alltså, saknar våra tider tsm alltså ! <3 ah ska bli kul!!
har inte så mkt mer att säga kände bara för en uppdatering ;) !

intressearde av kvalité vård och make-up?

vilket himla oväder det är nu! går ju inte att göra nånting! jag har iaf pysslat här hemma med datorer o ljud o tv ah massa saker:P ! nyss ätit en god middag, min bror har börjat sälja produkter jätte bra , det är typ nån sån här deluxe grtej. asså om man inte har kontakt med nån som säljer dom så får man inte tag på dom, finns liksom ingen hemsida för de. så om ni vill ha rikig kvalité grejer som typ nagelvård, make-up, hårvård , bantnings grejs, parfymer så bara att kontakta mig ;) så snackar jag med min broder ;) ! själv ska jag köpa en nagelförstärkare, schabloner för fransk manikyr, och hårspray ;) ! men ska ju självklart köpa smink o grejer också när mitt har tagit slut;) !
Ah hoppas ni blev intresserade! :)

29 Juli 14:46

så blev de med tv o soffa :) vetatt de är lite mkt sladdar o sånt men är inte riktigt klar än ;)

29 Juli 14:38


Idag så har man fått upp hyllan, tv:n och en tv bänk som tvn står på, väntar bara på mitt soffbord som är slut för tillfället så det är bara att vänta. idag så är de ett perfekt väder till att träna lite allmänt för det är inte så fint väder så då kan man ju slösa bort dan med träning o sånt :) ! så det ska vi nog göra! jag ska börja med en ny grjej tänkte jag :P dagens fråga;) det verkar ju lite filurigt!
Så dagen fråga är då
vad tycker ni om att jag ska börja med dagens fråga?

/N

28 juli 13:14

hejhej!
fin fint väder idag alltså:) ! jag ligger ute i solen o steker :) !! idag ska jag till ikea o köpa mitt bord så att allt blir klart;) ! sen ska jag sitta o mysa i mitt rum när de är klart:) ! har inte så mkt mer att säga :P  ville bara att ni skulle veta att det är skita fint väder ! så gå ut o njut!!

27 juli 15:43

dagens outfit ;)
pusss /N

27 juli 13:08

Hej alla glada !
igår så var jag på ikea o köpte min soffa den är jätte skön att sitta på ! skulle köpt ett bord också men de var slut i lager men när jag gick in på hemsidan idag, så står det att det finns 24st :S man ba okej?
ah så ska förmodligen köpa den idag då. Sen så blire att flytta in tv:n hit sen ska kabelkillen komma o dra sladdar så jag får massa kanaler:) ! det blir delicious !<3 Vet inte om jag ska umgås med nån idag får se om jag hinner :) ! så fint väder ute också så kanske blir att ta en liten joggingrunda;) !
pusspuss !
/N

25 juli 21:14

Hon är hittad ;)
tillslut hittade jag sara, de visade sig att hon sovit tills hon loggade in på msn ;) så jag åkte till henne :) blev ingen hårfärgning men de ska de allt bli ! ah jag o sara har data nördat hela dagen verkligen! så fult väder , men blev sugen på att gå ut faktist ta lite kort kanske :P ah dom bilderna kmr ut på bloggen om de nu händer ;) ! få se vad sara säger om detta:) nu bara sprang hon ner för att hämta lite lill vatten ;) hon ska ta sina tabletter så håret växer ;) hon börjar bli lite tunnhårig ;) ne skojaa haha!
jaa just nu har jag gäster hemma hos mig :) ! men jag är här ist ;) roligare att vara med sara :) !<3
slänger upp en bild på  mig o sara ;)
/N

25 juli 12:41

Heej!
skulle bara säga att natten var underbar ;) mådde lite dåligt igår kväll men sen så blev den underbar!
idag ska jag kanske färga håret på sara :) men får inte tag på henne, hon har ju lämnat in sin mobil på lagning så får inte tag på henne! har kollat ifall hon vart innne på facebook elr msn men inte där heller! antingen så sover hon elr så ja jag vet inte vad, hon kanske har rövats bort :S!
jaa om jag inte ska färga hennes hår så ska jag måla mitt rum så man kan få klart det innan man börjsr skolan, de vore skönt ! <3
ah slänger upp en bild här på sara haha ! <3
/N

24 juli 18:26

HejsanHoppsan!
Nu har man kommit hem från vättern, de va inte så jätte fint väder så vi tog inga bilder, men bada gjorde vi allt!
Sen så sov vi under öppen himmel, det var skitkallt!
man börjar säga liksom saker man gjorde i "somras" nu, men de är fortfarande sommarlov, vill inte att sommarn ska vara över än!  men till vintern blire ju att åka skidor ;) !
nu så har jag o sara nyss varit på marieberg, sara kliptte sig det blev jätte kort :P men gulligt ! <3
imorn kanske hon ska förga ;) ! man får väl hoppas :) !
ah vi håller på att laddar ner farsan nu så blir att kolla på den sen :) ! till mat blire tacos ! gött !
/ N

23 juli 13:28

Hola mc.flolla !
idag så blir nog inte så mkt att jobba med rummet. ska ut på vättern med sara. Vi ska köra ring det kmr bli jätte skoj! kmr dock inte bli så fint väder menmen man få tare som de kmr ! Igår så målade jag massor där nere, vart helt slut, sen på kvällen drog jag med brodern min till sara o henke ;) vi var ute o eldade lite granna !
ah bloggar mer imorgon! då det även kmr bilder från vättern !
hare bra så länge ! <3
slängde upp en gammal bild sådär ;)kände fört!
pusss!

<3

LIVET LEKER JUST NU ! <3
hoppas på att de kan förbli såhär ett ta <3

20 juli 19:03

Heej!
skönt att vara hemma från usa :) även fast det vart väldigt skoj :) !
bilderna är som sagt ute på facebook. Igår så hade man än jätte skoj kväll med sara o hanna :) ! vi dunkade musik o bara gav järnet! sen senare blev de säng mys o solsidan ! fast hanna o sara somna jätte tidigt, jag hade jätte problem med sömnen. sov jätte dåligt !
sen nästa dag så skulle vi upp klokckan niuo, för hanna skulle åka o häämta en soffa. så jag o sara åkte hem till mig o åt lite ggranna, sen så drog vi in till ikea och köpte tapeter. nu äre dags att tapetsera rummet :D !
hoppas alla hare bra för de har jag xD ! <3 puss !
/N

facebook

Bilderna är ute på facebook ist ;) !

usa :)

heej!

förlåt för dålig uppdatering, är ju som sagt i usa nu då, kmr komma massa bilder o videoklipp på bloggen när jag kmr hem! ah dom bilder som är okej dåda,! lite rapport kan ni få, första veckan var vi i olika parker varje dag andra veckan så chilla vi i orlando och shoippade, nästa vecka kmr vi vara i washington pappa ska jobba resten av the family ska väl shoppa mer o slappa :) ! saknar alla där hemmaa !!



RSS 2.0