Taggad :)

HeejHejj :)

i fredags så åkte jag o linn till marieberg igen ;) hon köpte en ny tröja o jag köpte tights o strumpor :) sen efter vi hade vart på marieberg så åkte vi hem till linn där åt vi pizza o sattvid datan :) sen vid typ halv 11 så tog vi bussen in till adolsfberg, där skulle vi träffa carl, och han skulle ju såklart krångla så vi gick mellan en bro o ett gult hus fram o tillbaka för ena stunden sa dom gå till bron , sen ba gå till huset men tillslut träffa vi dom då gick vi in till carl där satte han på värsta bög musiken haha, sen titta vi på nån sida med massa klipp o shit, sen åkte vi hem till mig :) då gick vi o la oss :) och nästa dag så satt vi vid datan o sådär sen slog vi in saras paket, och förberedde för niklas 18års fest.

sen på kvällen kom alla folk då och vi hade en bartender som gjorde fett goda drinkar , sen så ville ju niklas då att alla skulle dra asså jag mamma o pappa typ. så han hade huyset för sig själv så ajkg o linn drog till sara o fira henne hon vart jätte glad hon fickl: örhängen av mig :) "jojjo" av linn  och ett collage av alla tre hanna jag o linn sen fick hon nån boll osom svara på frågor o så fick hon sanning eller kopnsekvens elaka versionen ;) det kommer bilder på det sen ;)

sen efter en stund drog vi till niklas fest igen :) o där vare massa trevliga folk :) fast en del mådde inte sådär jätte bra de låg o krama toaletten.men det var nice där :D sen senare runt tolv drog vi hem till hanna men där vare inte såjätte kul vi rökte vattenpipa en jätte kortstund sen typ låg vi o sov i hannas säng så jag o linn drog hem igen :) då gick vi o la oss vi var fett trötta.

JAg är fett taggad på att ha en 15års fest i december då när jag fyller ;) med bartender o allt :D !

idag så har jag o linn ätit frukost o nu sitter vi vid datan o segar :) <3
och det var inte sådär jätte fräscht innan frukost för då hade rokcy typ käkat bajs eller nåt sen spydde han upp hela korven man baa blääÄ!!!

MEN BLOGGAR MER IKV BILDERNA PÅ SARA KOMMER OCKSÅ IKV :) <3

Slut på dagen :)

HeejHeeej :D

jaa o linn var ju då som sagt på marieberg idag vi ´hade skit kul hahah :D vi snacka om allt möjligtmen roligast avr nog på coop forum ;) hahah i kylavdelningen, ah jag skulle ju då köpa snowboardboots men fanns inte i min storlek så ska beställa på nätet ist ;) ska även köpa en snygg hjälm :) Imorgon ska jag o linn först kanske träffa carl, längesen kan man säga!  sen så drar vi in till mariberg för att shoppa lite till så kul ju särskilt med linn ;)

På lördag ska vi fira sara :D ! hon fyller ju 15 år idag! asså shit 15bast! byxmyndig ;) grattis på henne igen ;)<3 ah då är ju linn o hanna med också <3 kommer masa bilder på det.

men nu funderar jag på att beställa dom drä grejerna då så bloggar väl imorn elr nåt ;) <3



PUuuusss hejj <3


JAG O LINN SOM ALLTID HAR KUL IHOP<3 ÄLSKAREJ<3


/N

HejHopp!

Heej!

Vet att jag inte bloggat på ett ta men har inte pallat, har inte hänt så mkt dom senaste veckorna, elr jo jag ska lära mig åka snowboard ;) jag o linn på sportlovet vi kommer äga barnbacken haha! ska även upp till sälen på påsklovet med sara o hennes familj då ska vi också åka snowboard o lite skidor ;D

Idag fyller förresten sara grattis till henne<3
Vi ska fira henne på lördag:)
Idag blire marieberg med linn vi ska köpa snowboardboots o sånt där.det är även skola idag-.- vi slutar klockan tre. inge kul-.- men händer alltid nåt spännande ;)

Ska väl gå o göra mig i ordning nu puussssss bloggar mer ikv <3

hhahah skrattar åt bilden väldigt lyckafd ,)

/N

sjuk ;(

HeejHeejj<3

Idag var jag hemma från skolan för jag hade ont i huvet o skit ont i halsen, linn var också sjuk idag :) så vi höll varann sällskap, vi har snackat skype hela dagen! jag har nyss duschat o ätit got tikv vska jag lägga mig tidigt! imorn blire upp på stan med linn o sara :) kulkul!  har inge mer o säga, juste! jag har fåt as många låtar av marcus as bra är dom massa såhär remixer tacktack! <3

Ah ska väl fortsätta snacka skype med linn, kalle o oskar ;) <3

ses /N

NU!

nu kommer video klippen från när linn åkte skidor och lite till ;) <3





det var förståa g¨ngen nu kommer en till då hade hon åkt några gånger ;)




Nu ahde hon åkt en hel dag ;)






hahahaha! nu kommer då william en kille som har en lillebror som gillra att dansa ;)


hahaah!





Hahahah så där har vi ahft det i sälen :)

/N

Sälen! <3

HejHej <3



Idag var ju vi som sagt först på stan sen pkte vi till sälen o nu är vi i sälen :) vi har käkat chips och gjort massa videofilmer hahah! imorn ska vi upp tidigt för att åka skidor :) det ska bli kul<3linn skriver just nu massa lappar och sätter upp i taket som ajg sen ska läsa hhah! så här blev den nya piercingen förresten ! :)




Percingen är rosa ;)

/N

Sälen!

HeejHejej :D


NU har jag o linn nyss vart på stan jag köpte en ny piercing för min andra gick sönder ellr jag tog sänder den hahah ;) en är jättre fin:D  så nu sitter vi här ensama hemma o har högsta volym för mamma o pappa är i stallet, snart ska vi dra till sälen jag längtar imorgon ska linn lära sig åka skidor ahha det ska ni få se video på senare ahah <3

bloggar i bilen sen :D <3

Torsdag :D

HeejHejj alla glada :D

Idag vaknade jag nio för rocky väckte mig men jag gick upp halv tolv o då kom elin hit så dår red vi litegrann:) sen åkte hon hem jag med :) nu sitter jag här vid datan o camar med rastlösa sara och linn :) <3


JAg är jätte peppad på imorgon för då kommer linn o vi ska rida sen drar vi till sälen :D:D:D:D:D fett bra ju!!! :D
HOn ska lära sig åka skidor hahahah! fett kul kommr det bli :D

Ny bdb! :D

Ny bdb :D Niiicccooo lägg till som vän :D Kommentera :) <3

/N

Bilder från gårdagen :)

Nu kommer dom flesta bilder från gårdagen :D

















/N

Linn o Alexandra :)

HeejHejj!

Gårdagen var intressant haha :) Det börja med att alexandra o linn kom hit, Då satt vi vid datan lite grann :) Sen så tittade vi på The orphan den var jätte bra men läskig. sen satte vi oss vid datan igen haha :)  EFter en stund så gick vi ut och tog kort då fick linn för sig att hon skulle ha bild när tungan 'r på lyktstolpen o då fastna hon ju såklart, så vi fick springa o hämta vatten och försöka få loss tungan. Tillslut gick den loss.  Sen så la vi oss i våra sängar och snacka hela natten lång! Nuy imorse så vaknade vi runt halv 1 av att sara ringde mig. Sen satte vi oss vid datan efter det gick vi o tog frukost o nu sitter vi vid datan igen :) <3 Nu ska dom snart åka hem då ska jag dra till stallet.


Hej då bilderna för kvällen kopmmer när alexandra skcikar dom till mig :)

/N

On their way!

Nu är alexandra o linn påväg till mig :) jag har nyss duschat, o nu sitter jag o dunkar musik och vänmtar på att dom ska komma :D haah <3 vi ska titta på The orphan aldrig sett men brorsan sa att den var bra :) så då tog vi den :) NU tro jag att doim kom ses <3

Iskallt!

JAg ska bara säga att det är iskallt ute, när jag avr o red frös jag till is! Hallå dom snackar om att det ska bli varmare på planeten! jaa det är ju verkligen varmare! jag vill ha värme!!!

God Morgon :)

HeejHejj:D

Igår kväll så satt ju jag o linn o lana som vanligt dårå ahah :D vi tittade även på room 1408 den ägde ahha särskilt våran version ;) då blev det en komedi:) vi skratta hela natten o klia varandra på ryggen mysigt mysigt :)
Ja linn ska snart hem nu då<3 då ska jagt dra in till stallet tråkigt-.- men jag måste rida igång honom nu så jhag får honom såld. Sen efter edt ska jag duscha o så, efter det kommer alexandra o linn hem till mig vi ska busa runt lite :) dom ska sova här :) det var fett länge sen jag träffa alexandra <3 Men nu ska jag byta om ses <3

/N

Stan idag!

HeejHeej!


Hemma från sälen förresten :) Idag vaknade jag runt halv 11 då åt jag frukost sen åkte jag till stallet o red en sväng men det var astråkigt! sen när jag hade ridit klart hängde sara me dmig hem då hoppa jag in i duschen o så sen drog vi in till stan o träffa linn o hanna vi gick på stan lite och vi tog svängen förbi bigslick där pierca linn o sara naveln :) så nu har hela gänget navelpiercing haha! sen så fikade vi lite o så efter det drog vi hem till hanna o spela tecknet o hade skit kul ahahha! våran humor asså! sen titta vi på film, sen drog jag o linn hem till mig o åt och nu sitter vi vid varsin data o nördar haha :D Blir snart att titta på Room 1408 den äger! Vi hörs imorn då kommer Alexandra hit också fett länge sen <3 Ska väl fortsätta med mitt nördnade nu då hej då <3





/N


Gott Nytt år!<3

orkar inte skriva allt nyår var bäst helt enkelt ! :D <33


RSS 2.0