örebro,midsommar, *****

Heej!
Idag så ska jag åka in till örebro och fixa lite grejjor, sen när jag kmr hem ska jag fortsätta bygga i kontoret ;) Imorn så åker vi till furunäs de kmr bli fett skoj. ska få träffa baretta där också:) saknat honom så <3 sen sover vi där till lördagen, sen på söndag dåru!! <33
men ska ta en dusch nu puusss <3

dagens sysslor!

HeejHEJ!
idag så är de helt okej väder, men går inte att sola ;( attans! Idag ska jag rensa lite på mitt rum eftersom vi ska börja fixa o så i det, byta tapeter o lite sånt. det kmr bli jätte skoj :) Jaa annars vet jag inte vad jag ska göra :) blir att ta en dusch sen också fräscha till sig lite grann sådär :)
kanske ska baka nånting ;D men aja jag hittar på nåt ;D ! jag kan aldrig ha tråkigt som sagt! <33
ah hejjdå!
gammal bild från arboga när jag var där med hanna :) ! <3
/N

Fortsätter!

OKej, jah harbestämt föra tt fortsätta blogga :) det kmr komma as många bilder o videoklipp från usa och midsommar :D !
Kmr bli fett kul, idag har jag faktist ridit :) red ygge en häst i saras stall, red ut med sara också. Fett fint väder ahre vart solat resten avd agen tills nu, nu lyssnar jag på musik och sjunger med såklart ;)
Imorn ska jag bygga förmodligen måla också;) !  elr så ska ja sola beror på vädret, på torsdag då ska jag bygga!;) sen på fredag drar vi till furunäs :) och firar midsommar :D ! <3
sen sover vi där till lördagen, sen på söndag! dåå! då drar viii! :D:D:D:D !! fett överlycklig ! kmr ha ett tillfälligt nr som jag kmr skriva till dom jag vill ska numret ;) men hare så bra så länge då för de ska jag :D !
FETT GAMMAL BILD ALLTSÅ! <3
/N

tankar

funderar på att sluta blogga? ist för att skriva om mitt liv så ska jag nog leva mitt liv! vad säger ni ska jag sluta blogga?

I could really use a wish right now

You´re changed!

I wish you can changed back, and everthing was like before
No I don´t !

soft!

HeejHej!
Idag har man vaknat upp brevid två små bruds! sara och johana, jag o johanna var jätte flum på nattn typ vid tre ahah, sara ba: asså ni kmr vara jätte trötta imorn, så jag tkr ni ska sova? hon var lite små tjurig :P för att vi höll henne uppe!  ah men sen tillslut somna jag och johanna haahha :) då på morgonen så åkte johanna hem direkt för hon skulle vara med ida, och jag o sara åt frukost sen cyklade sara till hanna direkt efter, och nu så har jag slappat hela dagen tagit en dusch också, egentligen så skulle de bli fest ikv, men en del balla ur och ah tog inte tag i det riktigt så, sen så ringer hanna o sara och frågar om jag ska med på bio sen typ la dom på? sen ringde jag upp nehe då skulle vi inte på bio helt plötsligt? ah så nu sitter jag här o myser med rocky :) blir att städa lite snart :)
/N

tisdag :)

Heejheej!
Nu har jag nyss vaknat, efter en camande natt med sara hhaah!, Vi ska vara lite senare, först ska jag öta frukost och fixa lite, måste röja lite på rummet också. Igår så insåg jag att man måste filma mkt mer, för de är fett kul att titta på :) jag har jätte några bilder och filkmer så idag ska jag peppra lite ;) ahah!
ah vi hörs senare.
alexandra och jag på bild ;)
/N

:(

Shit alltså, de är som jävla mkt jag saknar! jag saknar massor! <3 asså allting har gått så fort och jag har förlorat en del, den jga saknar mest är baretta!<3 han var verkligen en del av mitt liv, bara jag tänker p¨honom så kommer de tårar <3 jag hoppas han hare bra<3 Sen äre massa annat också<3 asså vill vara liten igen, då när bekymmer inte fanns<3 Skulle vilja leva ett bekymmer fritt liv! de vore skönt <3 Synd att man inte hade en hel film på sitt liv för att se hur man haft de, mitt liv har verkligen gått i vågor ibland mår jag toppen, och ibland känner jag mig som att jag inte är värd att leva liksom, så äre nu <3 jag har släppt för många i mitt liv, vill ha tillbaks allt! allt som avr bra kan komma tillbaka! <3
vill bara spola tillbaka tiden! <333
saknar allt!
/N

:)

HejHej!
Nu har jag nyss kommit in efter en väldigt jobbig joggingtur med sara :) de kändes verkligen att fettet bara ramla av. Hon och jag har avrit idag, hon sov hos mig. Vi har druckit drinkar och haft jätte gott :) vi har tittar på film också och kollat på¨gamla bilder o så, jätte mysigt..verkligen haha :)
Men nu har jag nyss duschat :) och sara ahgr åkt hem så blir att äta gott sen :) hoppas på oxfilé!
Vi hörs!
/N

flum elr?

ahahah jaa se videon!
ahahaha svara på frågan ;)

Yeah ;)

HeejhEJ!
Natten sepnderdes hemma hos mig med amanda och johanna:) de var trevligt, fast natten var lite jobbig först vare att amanda o johanna var skit skrajja för spöken ahah! sen så när dom väl somnat så börjar amanda snark man ba?så då putta jag typ lite på henne då lsuta hon. skönt !
Sen när man vaknar på morgonen så har johanna vänt sig om asså hon ligger med huvet i fotändan. ah vi ahr nyss käkat frukost, och amanda har åkt hem så nu äre bara jag och johanna ;)
/N

:)

så såg jag ut på skolavslutningen :) <3 tog en bild ;)

sommarlov!

Hweeejhej!
Nu äre somamrlov! tyvärr så tog jag inga bilder på skolavslutningen :S wierdo? men iaf jag ska städa rummet idag o chilla imorn så kanske de blir att åka till sebelund elr vara här iekeby;) beror på:P
see ya!
/N

Skolavslutning!

Heejhej!
NU äre snart dags för skolavslutning, jag o sara står här o fixar oss, de kommer bilder på oss! skönt med sommarlov asså, och den här sommarn kommer vara bäst! för dels blir midsommar den bästa, och sen usa i tre veckor de kommer bli fett nice! sen ska jag tillbringa mycket tid med mina närmsta vänner! <3
/N

Soft!

HeejHej!
Idag så har man tittat på revy, de var inte sådär jätte bra men den dög ;)
Efter skolan så var jag med sara o jkohanna och de är jag fortfarande, senare ikv kommer william,magnus och tina och hälsar på lite :P de kommer bli jobbigt haha :) imorgon lsutar man skolan skönt!!!
Sen äre ju midsommar också de ska bli skoj efter det drar man till USA!! :D !!
Men ska fibbla lite nu hejdå ;)

vättern bilder :) !

HeejHej nu kmr de bilder :) !
/N

vättern ;)

HeejHej!
Vättern var nice bilderna kmr senare ikv ;) !
jag o sara har världens bästa humor vill jag abra säga! haha har så himla kul med dig!

sara ;)

HeejHej!
udag slutade man tolv för skönt! Då var jag med sara vi stekte i solen ;) sen så åt vi pizza å förstorade läpparna haha ;) sen så färga hon mitt hår så här sitter vi emd stora läppar o färgat hår :) haha !
hare bra hej då!
/N

Tisdag;)

Hejhej, är ute och steker med sara käkar lite också;) fett nice!vi har pluggat spanska också vi är så duktiga! Men vi hörs! /N

RSS 2.0