Dansuppvisning!

HeejHejj!

Igår så var jag o sara på stan hon handlade en navelpiercing o två bhar, jag köpte ingenting. Sen så gick vi till engelbrekt för att se hannas dansuppvisning, den var jätte bra :)  kommer bilder o videoklipp på det senare. sen så åkte jag i sara hem, vi åt mat och körde moppe haha sara äger verkligen på att köra hon slirar o massa hahahah!

Sen cyklade vi i mörkret hem till sara, jag sov här o nu har vi nyss ätit frulle, jag ska väl snart cykla hem för klockan två ska jag till mormor hon fyller år, så jaa hejj då!


/Nicole Gustafsson

Fredag!!

HeejHejj!
Fredagsglad idag :) ! i skolan så vare som alltid tråkiggtt!!! fast jocke o micke kom o hälsa på:) dom virra omkring överallt hahah! Men iaf ffick tillbaka mitt no test nott goodd asså!!Idag så ska jag på resturang med family, Sen så blire en kväll med tjejorna! vi ska rulla omkring o moffa godis:)
Imorn ska jag på dansuppvisning, det ska bli jätte kul!
men nu ska jag dra till macken med johanna o david :) !
/Nicole Gustafsson

Sara :)

HeejHejj!
Idag när skolan slutat så åkte sara hem till mig, vi gjorde smoothie jätte gott! o sen gick vi ner till affärn o köpte ägg för vi skulle baka kärleksmums, men den blev först lite dålig men sen med god glasyr på blev den jätte god! Sen då så tittade vi på Hannah montana the movie ahah. efter det aå spelade vi Bandhero jag sjöng sara spela gitarr hhaah, sen så sega vi lite i sängen efter de skulle jag följa henne ut till vägen som vi hade allmänt kul på. Nu sittter jag här o ska ta mig en varm dusch! sen blire sängen :) !
/Nicole Gustafsson

Sjuker!

HeejHejj!
Idag så är man sjuk, men rocky håller mig ju sällskap såklart! nyss ätit frukost nu sitter jag vid datan, ska väl plugga lite senare :) Jag hade en jätte härlig dröm men tänker inte avslöja nånting!
Igår så var jag inte med någon skönt! jag gjorde klart min svenskauppsats, och plugga lite spanska, sen så somnade jag jätte tidigt! det var skönt! men nu ska jag surfa lite på datan hörs ikv elr imorn beroende på ifall de hänt något spännande!
'
/Nicole Gustafsson

godnatt!

heejhejj!
ligger här mitt i natten o snackar med saris aris, vill bara säga är inte taggad på skola imorn alltså. men jag ska väl somna snart såå god nattt!!
/ nicole gustafsson

20 april 19:51

HeejHejj!
Idag har man vart en liten stund med lisa först, hon sov hos mig. Sen så cyklade jag o mötte sara :) vi tittade på film, sen så spealde vi monopol ahha jag vann :) o nu sitter vi o lyssnar på musik :)  Imorgon äre skola-.- jobbigt värre asså!  Men bloggar väl mer imorgon! :)

19 april 23:12

HeejHejj!
Igår så var jag med lisa som sagt, men efter de på kvällen så var jag med johanna :) vi kollade på film o satt vid datan o hade allmänt roligt!  Idag så var jag o lisa på stan, jag handla en ny sommaravslutnings klänning jättefin!! Jag köpte även ett par trosor:) lisa köpte hårfärg som nu är i håret :) !
efter stan var jag ute o jogga med sara :) sen visa hon en jätte läskig grej om jäkla satanister :S typ att barack obama var nå skit ah iaf,Nu sitter jag här med lisa brevid mig o skolavslutningsklänningen påå:) !
Men vi hörs imorn  då ska jag upp på stan med sara :)!
/Nicole Gustafsson

Få mer besökare!

Här är en länk på om ni vill ha mer besökare på eran blogg,
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Niiicccooo
klicka på länken sen äre bara att tuta o köra ! :)

Gårdagen :)

HeejHejj!
Gårdagen var jätte härlig! dels för att det var fint väder och att jag var med lisa, vi tog massa kort! kommer bilder på det nu!
/Nicole Gustafsson

Bilderna!

Nu kommer de flesta bilder ut från igår! hade en jättetrevlig kväll de måste vi göra om :) ! <3
sådär :)
/Nicole Gustafsson

16 April 15:40

HeejHejj!
Idag slutade vi skolan klockan 2 :) de va nice, vi hade no prov idag som gick åt skogen! Men ikv blire kul då äre myskväll med tjejorna :) (Hanna,sara, johanna, jag) :) Det ska bli jätte kul!
Just nu sitter jag här med johanna vi har druckit coola och ätit kärleksmums de var jätte gott! nu sitter vi vid datan o lyssnar på musik! Ja jag har inte så mkt mer att säga vi hörs väl imorn!
Glöm inte att följa bloggen i sommar!! :)
/Nicole Gustafsson

15 april 21:50

HeejHejj :)
Idag så var skolan helt okejj, den började med slöjd jag målade en tavla. Efter slöjden hade vi idrott då skulle vi göra massa grejs. Sen vare pannkakor till lunch de va jätte gott :) På so lektionen fick vi tillbakla våra prov o jag trodde verkligen jag skulle få MVG men fick bara G, de va tydligen på ett helt annat sett så blev helt förvånad.
Efter skolan så hänka sara med mig, vi pluggade massa no! för vi har test imorgon! Sen åkte hon hem rätt tidigt då satt jag vid datan, tittat på lite film o fördrivit tiden. Ska snart duscha!
Och juste Imorgon blire mys kväll hos hanna :) Skulle egentligen varit fest men blev inställt, Så vi ska bara mysa Hon jag sara och Johanna :) kommer bli en kväll att minnas tror jag faktist! mkt bilder o så!
Och i sommar drar jag till USA i tre veckor då kommer jag blogga gärnet så då får ni fölkja bloggen kommer massa bilder från mass aolika parken sea world bland annat, mass ahajar o späckhuggare :)
Men nu ska jag duscha seeyaa!
/Nicole Gustafsson

Hurtig!

HeejHejj!
skolan idag var helt okej den slutade med musik rätt okejj, efter skolan så hängde sara med mig hem. Vi gjorde först läxor så duktiga som vi är :) sen efter de var vi ute o sprang ca 5km ;)  väldigt bra gjort! Sen när vi kom hem stetcha vi o gjorde situps, jätte skönt! Nu sitter vi vid datan o har precis rättat till lite fel i engelska läxan! ikv blire svenska att göra!!
Imorgon blire väl samma ut o jogga med sara göra läxor :) men nu ska jag dra hejj dåå!!
/Nicole Gustafsson

Kväll hos sara :)

Igår kväll så åkte jag som sagt till sara, vi satte oss direkt vid datan typ;) VI hoppade lite studsmatta som vi tog kort på. Senare så åt vi o efter de så tittade vi på två filmer på sista filmen somnade sara haha så jag låg o kollade på henne ett ta hahahah!
Idag så vaknade vi halv 11 ungefär, o nu är klockan 11. Vi ska väll snart äta frukost, sen drar vi hem till mig och ska ut o motionera lite grann. Sen ska vi ta ett bad o basta hemma hos mig :) Och nu kom jag också på att vi kan göra lite drinkar, fett nice!
/Nicole Gustafsson

Lördag!

HeejHejj!
Blev inge motorcykel igår, Men jag o lisa lånade en moppe o åkte runt lite de va fett kul:)
Sen efter mooppen så gick vi in till mig o jag höll på med mitt smink sen efter ta såg jag skit skoj ut hahaha! så vi filmade lite, som anagligen kommer ut snart på bloggen.
Idag då, jag vaknade nyss halv 2 blev jätte chockad! senare ska jag vara med sara hon ska ringa när hon kommer hem, :) så får väl fördröja tiden tills dess, ikv får vi gäster av Mia o Rickard.  Vi brukar fira Midsommar med dom o några andra. Men ska äta frukost nu heejj då!!
/nicole Gustafsson

Veckokoll!

HeejHejj!
Veckan har vart nice,
Måndag: då var vi lediga för vi hade fortfarande på påsklovet, då var jag o lisa på marieberg o shoppa lite :) hon köpte ett linne o lite mer, jag köpte ingenting förutom en räkmacka o en cola på the coffe´s och en plattspray.
Tisdag: Då var jag i stockholm hela dagen med skolan-.-  vi kolla på wasa museét jätte kul var de-.- sen gick vi in i riksdagen o checka men sen fick vi lite fritt innan tåget gick så då shoppade vi lite. Sen när hajg kom hem klockan nio typ så fick jag fotmassage av pappsen, för jag hade gått hela dagen fett jobbigt.
Onsdag: Då bakade jag Kärleksmums efter skolan som vart jätte goda tyvärr tog jag inga kort på de. Men dom var fett goda iaf.sens att jag vid datan hela kvällen o sega <3
Torsdag: Hejhej sjukan-.-  hade fett ont i magen då så var hemma från skolan. rätt skönt ändå <3
Fredag: Hejhej nu äre helg o jag är jätte glaadd :D ! för fått höra suveräna nyheter, vi ska nämligen åka till usa i sommar men det bra med det hela var att pappas jobb betalar! så först ska vi till washington för pappa ska göra nåt där med sitt jobb så jag mamma o brorsan ska bo på lyhotell i fyra dar! fett kul!!  sen drar hela familjen i två veckor till florida!!  LÄNGTAR!
men iaf, idag har jag fett mkt lust på att åka ut nånstans o bara vara liksom asså inte festa utan ta en moppe elr nåt o bara dra ut ! o nu fick jag en idé kan fråga pappa o niklas om dom vill åka lite motorcykel med mig så kan lisa vara me dpå det också bra brb ska fråga de nu då
Pussss ses ikv <3 tror jag :P
/Nicole GUstafsson

Rösta!!

ni ser hur bikinin serut om ni klickar på länken, min bikini är inte helt vit
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0