ahah!

haah, jag fösökte laga parasollet elr vad man säger xD






LIte smått o gått!

Heej, vet att jag inte bloggat på ett ta men har inte haft lust att starta datan för den är helt cp! och pappsen är i stockholm så han kan inte fixa de ;O ! så blir att vänta till han kmr hem! Idag så har jag damsugit ur min soffa, och då insåg jag att jag ska köpa en bärbar damsugare as bra ju ! då kan man ju damsuga i luften också? asbra! så ska väl göra det när pappa kmr hem också!

Funderar också på att börja på nån sport asså mitt liv börjar bli allt för tråkigt! så vill hitta på nåt men vet inte vad xD ! nåt ovanligt liksom! men ger bra träning ändå! får klura lite på det.

asså jag längtar tills jag flyttat hemifrån! för då har man ett helt hus för sig själv asså kan designa det som man själv vill och så, ahh längtar tills man har råd med ett egethem det ska inte bli allt för länge tills dess!

Men vi höress puuss !!

(gammal bild på när jag är blond)


Reetone

Idag så vare skolkort, jag har en feeling av att jag såg as tjurig ut xD men aja utseendet är inte allt ;) Jag funderar på att köpa sånna där reetone skor vill ju ha en fin rumpa xD haha sa jag precis efeter att jag sagt att utseendet inte är allt det låter ju bra och trovärdigt! Jag bara säger så nu ocskå ni kanse liksom inte ens tänkte på de och nu ska jag vara tyst om det här och snacka om skorna ist!

Ja, jag kanske drar in till stadium idag t.o. xD hoppas att pappi är villig att betala ! jag håller tummarna! Annara har jag inte gjort så mkt idag! ska nog ut o springa efter jag köpt skrona och om vi inte åker in så ska jag springa nu snart!





/N

Majs

Skorna är köpta ! Köpte klubbor också :)





/N

It´s feels like i´m destroyed inside

Idag så blir det spa kväll med tjejerna :) fast sara kanske inte får komma för hon vart sjuk och sådant. Men vi får väl hoppas på att hon får komma :) !
Imorn funderar jag på att dra in till marieberg och köpa mina skor :) Vill ha dom nu! Ikv ska jag nog beställa kläderna också! Så kul att beställa på internet för dom om några dar får man dom :) och då blir man så glad liksom yesss nu har kläderna kommit!
Asså äre bara jag och min data som inte kan andvända spotify? ;O står att jag måste installera om det, men när jag gör det så kommer det upp värsta error grejen ;O? nån som kan nåt om datorer får gärna hjälpa mig!
Sitter just nu på min gamla data för min bärbara har pajat totally! så det är en rätt gammal bild på mig där ja xD !
Idag så blir det spa kväll med tjejerna :) fast sara kanske inte får komma för hon vart sjuk och sådant. Men vi får väl hoppas på att hon får komma :) !
Imorn funderar jag på att dra in till marieberg och köpa mina skor :) Vill ha dom nu! Ikv ska jag nog beställa kläderna också! Så kul att beställa på internet för dom om några dar får man dom :) och då blir man så glad liksom yesss nu har kläderna kommit!
Asså äre bara jag och min data som inte kan andvända spotify? ;O står att jag måste installera om det, men när jag det så kommer det upp värsta error grejen ;O? nån som kan nåt om datorer får gärna hjälpa mig!
Sitter just nu på min gamla data för min bärbara har pajat totally! så det är en rätt gammal bild på mig där ja xD !
/N

Raka ögonbrynen! NOTTT!!

Heejj! läste nyss på ens bdb om att det va jätte snyggt att raka sina ögonbryn? the hell no! asså när manr akar sina ögonbryn blire så jäkla fult okej en del är ju noga så det inte blir stubb o skit. Men sånna som kanske rakar dom sen blire stubb o dom gör inge åt det? så man ser typ var ögonbrynet egentligen sitter, till skillnad från där dom målat.

det är så himla fult! Har dom inte hört talas om pincett? asså man noppar sina ögon bryn inte rakar! plus att det är så mkt mer äkta att noppa dom. Ville bara få ur mig det, ni får gärna kommentera o säga vad ni tkr men så tkr jag !

Massor av uppdatering!

Hejsan vet att jag inte bloggat på länge. men haft så mkt strul medmin data, den har slutat fungera lite halvt men intenert funkar nu. Veckorna går jätte fort nu verkligen! imorn ska jag ha lite mys kväll med sara och Johanna. Vi ska äta tacos och basta o lite sånt.

Jag har även hunit med att planera min födelsedag, den kmr tillbringas i en svit i stockholm. Med jacuzzi och lite sånt, där ska jag då ha med mig hanna, sara, johanna och linn :) ! dom närmsta vännerna så ska vi fira mig o umgås i stockholm! längtar till det!

Jag ska också köpa ett par skor, och shoppa lite på internet hittat tvp fina linnen :) lite festliga.

JAg tänkte den klänningen och




det linnet :)





och dom här skorna :)




Blire bra tror ni ;)?

spakväll, godiskväll!

heej!


igår kväll vare spakväll med sara :) !vi badade, vi bastade o sen så ssatte vi på oss ansiktsmask o la oss i sängen till lugn musik, somna nästa det avr fettskönt att bara slapnna av ! sen efrtert de hade vi nagelvård ! Idag så har jag var tpå sötvaruhuset! sen blir att mofffa godis o kolla på film :)myys ! pusss på det ! <3

Kuddkrig

Hahah jag o sara har typ kuddkrig elr nåt? xD

I might love you

Det här shoppade jag igår !
smycken från bikbok
handväska från bikbok
tröja från bikbok
Halsduk från only
Pusss!

Heej! Idag så har jag vart med sara hela...

mms_img21693 (MMS)

Heej! Idag så har jag vart med sara hela dagen, vi har vart på mariberg. Jag köpte en halsduk,handväska, en stickad tröja och lite smycken :) sara köpte en garderob som syns på bilden, så fick hon sitta i bilen hahah. Jag haft jätte roligt med dig i helgen sara puss påre älskar dig!


The only one

Nääe vi skiter i bloggpausen! xD
Nora kvällen var grym! asså ahde verkligen as kul! sen nu har jag ju vart i grövelsjön en vecka de va inte nice!
men nu så är man med saris :) ! ska sova hos henne sen imron ska man uppdatera sig tilö hösten på marieberg. Nyss färgat håret också:) !men har inte så mkt emr att säga puss !!
/N

RSS 2.0