sommar känslor!

HeejhEJJ!
nu kmr de flesta bilder jag o sara tagit idag :)
de var allt hejj då !
/N

Plugga,fixa,mysa!

Hejhej! Nyss vart ute och tagit lite sommar bilder med sara:) vi har pluggat spanska och fixat lite presenter till hanna haha kommer bli jätte kul nästa tisdag då vi ska ge presenterna till henne haha:d!men ska hem och fixa lite nu vi hörs /N

Soligt värre!

Hejhej! Jag ligger och solar i det härliga vädret! Härligt härligt ne nu ska jag fortsätta hare bra!:d /N

Mobil

Hejhej! Har nyss kollat ifall de går att ladda upp bilder från mobilen, och det funkade antagligen;) har de bra hej då! /N

28 maj 22:12

HeejHejj!
Idag har man mått allmänt dåligt-.- men var i skolan ändå, elr vi hade nån special dag så vi cykla till hällabrottet o gjorde nånting med niorna, sen efeter det så cyklade jag o sara hem till mig o solade typ hela dagen, jag blev brunare för jag fick rand (a sara med :P
Imorn blire nog förmodligen att sola hela dagen igen om det är fint väder ska ta det lugnt i helgen för mår fett dåligt! är typ förkyld på sommarn hur kan man vara de liksom:O ! ah iaf jag är de shit happens!
Men nu ska jag fortsätta chatta med sara ;)
fett gammal bild menmen ;)
/N

haha!

hha hejhej !
haft lite tråkigt så gjorde de här :P
/N

helgen :)

HeejHejj!
helgen har vart toppen , till och med vädret :) ! i fredags så låg jag o lisa o sola sen på kvällen kom på emil, philip o simon o var här o busa runt lite, sen på lördagen så var ajg o lisa ute o sola igen, o slappade hela dagen :) ! underbart! idag alltså söndag äre inte lika fint väder, så jag o lisa nördar lite vid datan :) !
Men ska fortsätta nörda vi hörs !
/N

Dagens sysslor!

HeejHej!
idag har man vart hemma från skolan, fett härligt väder hare vart :) ! jag o lisa ahr avrt ute o promenerat :)
jag har även färgat mitt hår. men hade för ljus brun färg så ser ute som att jag har en utväxt, inte nice!
Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, men i helgen kanske man drar till stockholm med lisa :) det kommer blir fett nicceee!! :)
men ska dra nu vi hörs
/N

Åsikt! läs!

Heeej!
det är en grej jag verkligen stört mig på, ni vet sånna här discon fjortisar går på? typ folkets,talangen, nordic ah sånna där. Jag tycker dom har ett sånt jäkla konstigt system? asså man går dit o dansar med sina vänner då ska de vara killar som kommer upp bakom och dansar vf kan dom inte komma fram ansikte mot ansikte o dansa? är dom så fega erl? och då när kille är bakom en då ska man vända på sig, o sen börjar mans trula med den? liksom det är inte så de ska vara på ett disco, ett disco ska vara kul! inte nån jäkla horsal där man går run to pussar på alla, asså så trött på sånna grejer, o sen sånt här med ett förhållande? folk som är mellan 12-15 år vet itne vad ett riktigt förhållande är? asså man träffar en kille på stan har allämnt kul, sen efter två ggr man träffas då är man tsm? man känner ju för fan inte killen ens? ett riktigt förhållande bärjar åtminstonde när man känt o träffat killen i minst 2månader, asså efeter vecka funkar inte? stör mig på sånt jäkligt mkt! Ni får gärna kommentera ifall ni har något att säg till om, för det här är min åsikt, och det är ju såhär? iaf dom jag vet som haft6 förhållanden och på sånna discon jag gått på, men nu har jag ju slutat gå på discon elr sluta flör ett år sen, men ändå asså så himla trött på sånt där! Särskilt de där m,ed förhållanden, asså man kna inte älska någon efeter en vecka o bli helt förkrossad när det tar slut efter några dar? det funkar inte så, så alla som håller på o playar rutn bland massa killar, asså växupp? fatta att det är inget äkta förhållande ni älskar inte varandra o känner liksom inte ens varandra?
skänt att få de ur mig iaf! nu ska jag äta mat, återkommer ikv, elr imorn <3
/N

Härligt väder!

HeejHej
Gudars vilket härligt väder :) jag o sara har softat hel dan typ elr ah tills nu o klockan är då 18.00, hon åkte nyss hem och jag ska väl snart ta mig något att äta!
vill bara påminna er om att följa min blogg när jag är i USA! för jag kommer uppdatera flera gånger om dan om jag hinner men åtminstone en gång per dag :) det kommer bli awesome! och jag åker i juni!
Snart är skolan slut också fett nice, har massa sommarkänslor!
men vi hörs !
Ska köpa massa skor!
/N

Kvällen hos sara ! :)

HeejHejj!
Kvällen spenderades med sara :) jag färga hennes hår o det blev fett bra ! :) sen satt vi vid datan hela kvällen o nu har vi nyss vaknat, vi ska väl äta frulle snart. Ikv blire att träffa linn på stan :) sen hem o sova imorn ska jag sola solarium med lisa, sen ska jag fråga lisa om vi akn gå på kumlamarknaden för marknads godis är såååå gott ! ;)
tkr säkert hon också :)
Men nu ska jag dra hejj då!
/ N

Helgen!

HeejHejj!
Helgen var nice, på fredagen så var jag o lisa ute o tog kort. Det var rätt nice väder:) Sen på lördagen så kom de grabbar :) vi hade väl trevligt vi spelade risk, lyssnade på musik var ut eo gick o grillade korv. Jag o sara vann på risk! vi äger!
Blir att åka till hampe nästa helg. Idag så Vaknade jag lisa o sara upp i min säng vi hade sovit jätte skönt :) Sen åkte sara hem o nu sitter jag o lisa här o softar :) !
/N

7 Maj 22.22

HeejHejj!
Veckan har vart rätt soft ändå, hade prov idag, gick väl helt okej :) Idag så har man först städat! sen så satt man i skype ett ta med några, efter de gick man till lisa ahahah vi gjorde choklad pudding som inte alls var uppskattad när vi väl åt den! usch!
NU sitter jag här med lisa brevid mig :) ! Imorn kommer de grabbar :) !
/N

No school for me :)

HeejHejj!
Idag missade man bussen så blev hemma idag jag hade tråkigt så tog lite cam bilder, igår så var jag o lisa ute o joggade jätte härligt att springa :) det tyckte dock inte lisa ahah :)
Innan så var jag med sara vibusade runt i hemmet :)
Blir att springa ikv med :D

Valborg!

HeejHejj!
Valborg ägde! hade fett kul, först åkte jga o lisa jätte länge på bussen in till hampe, när vi kom fram så gick vi till nån udde o där vare lite folk, vi grillade lite korvarna blev svarta väldigt lyckat ahah :) sen så var jag o lisa tvugna att gå till bussen, de gick ju bra haha! sen på bussen hände lite grejor ahahahahahahah!! fett skoj haha! sen på stan så träffade vi carl o några mer det var också roligt:)  sen skulle dom dra så då var jag o lisa uppe på stan o flumma runt lite:) sen drog vi hem när vi kom hen somna vi asfort hahah :D !

RSS 2.0